Szombat, 2018-11-17, 00:08:28
Üdvözlünk a
Honvéd - Pesterzsébet VKSE
Vízilabdázóinak, Szinkronúszóinak
és Műugróinak oldalán.
Vendég - Cikkek katalógusa
Nyitólap » Cikkek » Cikkek rólunk

Félegyházitv.hu EDZŐTÁBOR Honvéd-Pesterzsébet LEÁNYOK
Címlap

Vízilabdatábort tartottak Félegyházán. Az egyhetes felkészítő foglalkozáson a félegyházi tanoncok mellett a Honvéd Pesterzsébet Vízilabda Klub női játékosai is részt vettek. Az összetartás ideje alatt napi öt edzést vezényeltek a csapatoknak. Pénteken a tábor utolsó napján az itt készülő Honvéd csapata zárásként a Szentes gárdájával csapott össze.

A vízilabdáé volt a főszerep az elmúlt héten a félegyházi strandon. A felkészítő tábort idén immár harmadik alkalommal szervezték meg, melyen ezúttal a félegyházi vízilabda egyesület játékosai mellett a Honvéd Pesterzsébet Vízilabda Klub női tagjai is részt vettek.

Az együttműködés jegyében a csapatok naponta két szárazföldi és három vízi edzésen vettek részt. Az erőnléti medicinlabdás és gumiszalagos gyakorlatok mellett természetesen a vízilabda sem maradt el.

A Honvéd Pesterzsébet Vízilabda Klub női játékosai a kedvező tapasztalatoknak köszönhetően jövőre várhatóan ismét visszatérnek Félegyházára. Várkonyi Gabi utánpótlásedző hozzátette, az edzőtábor kiváló felkészülést nyújtott csapatának a szeptemberben kezdődő országos utánpótlás bajnokságra.

Kategória: Cikkek rólunk | Hozzáadta: yuri (2011-09-05)
Megtekintések száma: 913 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Copyright MyCorp © 2018